• home
 • het concept
 • de bedenker
 • Seizoen 2023 - 2024
 • nieuws
 • contact
 • 16 april 2023

  MHC MEP erelid van het Panda Team.

  MHC MEP uit Boxtel, ze staan al 7 jaar klaar voor het Panda Team. MHC MEP is toonaangevend in Nederland als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid. En niet alleen in woorden, maar vooral in daden. MHC MEP is erelid geworden van het Panda Team.

   

   

   

    

  MEP Maatschappelijk en het Panda Team

   mep 10

  MEP Dames 3 is speciaal naar Tilburg gekomen om een clinic te geven aan het Panda Team  

  https://www.facebook.com/mhcmep/posts/719073500218438

  20230513_164035

  Wedstrijd Panda Team - MEP MO 14-4. Heel veel respect voor elkaar.

  mep 14 - 4 wedstrijd"You Will Never Walk Alone"

  Han Swinkels van MEP in Tilburg om de MEP Maatschappelijk aanvoerdersband uit te reiken.

   Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-11 om 22.19.40_ec07c838

   MHC MEP over MEP's Panda Team:

  "Panda Team Tilburg draagt aanvoerdersband MEP"

  "Zaterdag 2 september 2023 hebben we een aanvoerdersband overhandigd aan ons Panda Team tijdens hun wekelijkse training bij hockeyvereniging SHOT in Tilburg. René Dinant is initiatiefnemer van het Panda concept en de bevlogen coach en trainer Van het Panda Team Tilburg. Wij als MEP werken al 7 jaar samen met het Panda Team Tilburg en daarmee aan het gezamenlijk doel om de integratie van kinderen uit vluchtelingenlanden te bevorderen. Zo organiseert René dit seizoen (24 februari 2024) een toernooi op SHOT, waaraan ook twee jeugdteams van MEP deelnemen. Het Panda Team Tilburg zal met trots de aanvoerdersband van MEP dragen tijdens oefenwedstrijden tegen andere clubs als zichtbare uiting van de warme band tussen ons Panda Team en hun erelid MEP!"

   

   

   

   

  2024-03-14

  Simon van MHC DES en de Panda’s 

  Uit: Weekblad De Duinkoerier 13 maart 2024:                    "DES heeft een warme band met de Panda’s uit Tilburg. We spelen er wedstrijden tegen in oefenverband, nodigen ze uit voor ons Pardoestoernooi, maar nog meer... Bij de check van onze keepersspullen bleek dat we te veel, te klein, te groot hadden. Op initiatief van Nils, vader van een van onze jonge keepers, zijn die uitgezocht en aan de Panda’s uit Tilburg geschonken. De Panda’s is een initatief van René om kinderen die gevlucht zijn uit hun land door allerlei oorzaken, door de hockeysport een veilig maatschappelijk doel te geven. DES helpt hier graag ook aan mee."

  lees meer
  2024-03-11

  Panda Team is een voorbeeld voor heel veel mensen

  De Ramadan is voor een aantal Panda's begonnen, een Orthodox-Christelijke vasten periode is ook voor een aantal Panda's begonnen. En ik mag coach zijn van het Panda Team, met verschillende culturen, talen, religies, gewoontes, overtuigingen en geboortelanden (Koerdistan,Syrië, Eritrea, Turkije, Somalië en de coach uit Nederland). Maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen, heel veel respect voor elkaar. Het Panda Team is uniek en een voorbeeld voor heel veel mensen in Nederland en daarbuiten.

  lees meer
  2024-03-06

  Kom hockeyen met het Panda Team!

  Zaterdag van 16.00 uur tot 17.00 uur, Sportweg 13A Tilburg. Een hockeystick ligt al voor je klaar. Spreek je nog niet zo goed Nederlands, geen probleem, in het Team spreken we verschillende talen. Heb je nog nooit gehockeyd, ook geen probleem!

  lees meer