homehet conceptde bedenkerin de praktijknieuwscontact
5 juni 2021

Je bent trainer of coach en wilt het Panda Concept in jouw club toepassen

Rene Dinant is geinterviewd door Mark Hotting voor de coachknowledge podcast.

Het idee over de podcast is bedacht door Mark Hotting in samenwerking met Roy Dorleijn.

Over de podcast

Als trainer/coach is er altijd heel veel te leren en te ontdekken. In deze Podcast gaat Mark dan ook op zoek naar kennis die trainer/coaches in alle sporten verder vooruit kunnen helpen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Het ultieme doel van de podcast is om dit eerder genoemde platform te creëren en uiteindelijk zoveel mogelijk kennis voor alle trainer/coaches op een centrale plek verzameld te hebben.

Luister de podcast hier.

Het Panda Concept

In de 2e aflevering van dit seizoen ga ik in gesprek met Rene Dinant. Rene Dinant is de oprichter en eigenaar van Welkom intergratie.

Een bedrijf die hij heeft opgezet met als doel om kwetsbare groepen zo veel mogelijk kansen te bieden in Nederland. Dit door middel van advies en actieve begeleiding.Rene neemt ons mee in zijn ervaring om kwetsbare kinderen te laten sporten. Het grote vraagstuk in deze aflevering is dan ook hoe wij deze kinderen naar de sportverenigingen gaan krijgen.

Samen bespreken wij zijn oplossing hiervoor...het Panda concept.

5 juni 2021

Het Panda Team Tilburg

Het Panda Team Tilburg bestaat uit meiden van 11 tot 16 jaar. De meiden komen uit verschillende landen, met verschillende culturen, religies en overtuigingen. Ze hockeyen samen in een veilige en vertrouwde omgeving met respect voor elkaar.

lees meer
5 juni 2021

Het Panda Concept bij Hockeyclub Delfshaven in Rotterdam

René Dinant heeft het Panda Concept geïntroduceerd bij Hockeyclub Delfshaven in Rotterdam. Hij geeft hockeytrainingen in taalklassen van basisscholen en in speeltuinen in de wijken. In deze trainingen zorgt hij ervoor dat de kinderen het gevoel van veiligheid en vertrouwen (weer) gaan ervaren. Met dit gevoel gaan ze naar de hockeyclub, waar ze in een veilige omgeving samen blijven trainen. Ze gaan in een later stadium competitie spelen. Lees het artikel in het clubblad van Hockeyclub Delfshaven.

lees meer