• home
 • het concept
 • de bedenker
 • Seizoen 2023 - 2024
 • nieuws
 • contact
 • 17 juni 2023

  Pardoes toernooi bij hockeyclub DES in Kaatsheuvel.

  Een zeer respectvol en liefdevol gebaar van DES Meisjes onder 14-3 

  Op 17 juni 2023 heeft het Panda Team meegedaan met het Pardoes toernooi. DES MO 14-3 heeft de eerste prijs gewonnen, kaartjes voor de Efteling. Tijdens de prijsuitreiking werden onze captains op het podium geroepen. De captain van het DES team zegt: "Panda's, deze prijs is voor jullie!" Het begin van een zeer respectvolle relatie tussen DES en het Panda Team!

  des 10  Respect voor DES       des 100Vriendinnen

   

  2024-03-14

  Simon van MHC DES en de Panda’s 

  Uit: Weekblad De Duinkoerier 13 maart 2024:                    "DES heeft een warme band met de Panda’s uit Tilburg. We spelen er wedstrijden tegen in oefenverband, nodigen ze uit voor ons Pardoestoernooi, maar nog meer... Bij de check van onze keepersspullen bleek dat we te veel, te klein, te groot hadden. Op initiatief van Nils, vader van een van onze jonge keepers, zijn die uitgezocht en aan de Panda’s uit Tilburg geschonken. De Panda’s is een initatief van René om kinderen die gevlucht zijn uit hun land door allerlei oorzaken, door de hockeysport een veilig maatschappelijk doel te geven. DES helpt hier graag ook aan mee."

  lees meer
  2024-03-11

  Panda Team is een voorbeeld voor heel veel mensen

  De Ramadan is voor een aantal Panda's begonnen, een Orthodox-Christelijke vasten periode is ook voor een aantal Panda's begonnen. En ik mag coach zijn van het Panda Team, met verschillende culturen, talen, religies, gewoontes, overtuigingen en geboortelanden (Koerdistan,Syrië, Eritrea, Turkije, Somalië en de coach uit Nederland). Maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen, heel veel respect voor elkaar. Het Panda Team is uniek en een voorbeeld voor heel veel mensen in Nederland en daarbuiten.

  lees meer
  2024-03-06

  Kom hockeyen met het Panda Team!

  Zaterdag van 16.00 uur tot 17.00 uur, Sportweg 13A Tilburg. Een hockeystick ligt al voor je klaar. Spreek je nog niet zo goed Nederlands, geen probleem, in het Team spreken we verschillende talen. Heb je nog nooit gehockeyd, ook geen probleem!

  lees meer